Pracuje vaše vnitřní nastavení pro vás?

Veškerá vnější realita, kterou zažíváme, je odrazem našeho vnitřního nastavení.
A naše vnitřní nastavení je mnohem hlubší záležitost, než jen aktuální myšlenky, cíle a přání. Je to soubor programů, které máme od rodičů, ze školy, od kamarádů a z okolí. Většina toho se do nás vtiskla do 7 let. Ale až do dospělosti jsme byli stále programováni a formováni. A to tvoří "konstrukt" toho, kdo si myslíme, že jsme.

Pravda je ale jiná. Jsme mnohem mocnější a neomezenější bytosti, než tušíme.
Ale většinou používáme jen nepatrný zlomeček svých schopností.

Za světlem své duše.

Pokud je vám 20, 30, 40, 50, 60 nebo víc let a stále nežijete svůj vysněný život, hojnost pořád neteče proudem, radost a nadšení není váš každodenní převládající pocit - pak loď vašeho života stále řídí vaše dětské programy a strachy. Jsou nenápadné, skryté, ale mnohem silnější, než vaše dospělá přání. Za kormidlem vaší lodi stojí nespokojené děcko. Plujete celý život trochu jinam, než byste chtěli. Jako stále ještě mnoho lidí na téhle planetě, kteří to vědomě nezměnili. Prostě dožijí své životy s chybným nastavením kompasu. Místo orgasmem nadšení, lásky, radosti a pocitu úspěchu, ve kterém by se chtěli úplně rozplynout, skončí jejich život nepodařeným nouzovým přistáním. Vidíme to všude kolem sebe a myslíme si, že je to normální. Ale takhle to být nemusí.

 

Dobrá zpráva je, že pokud hodně chcete, tak se to dá celkem snadno změnit!
Je jen potřeba se pro to rozhodnout a dovolit si jít hodně hluboko.

Důkladný celodenní kurz
s Jaroslavem Svobodou

Hojnost a radost
se tvoří zevnitř ven

Praha - sobota 26.10. 2024

9.00-19.00

Je možno se přihlásit!

DVA SPOLU SOUVISEJÍCÍ KURZY:

1) VNĚJŠÍ VERZE - Prvním aspektem je tvorba ve vnějším světě. Zajistit si půdu, vodu, energie, materiály, peníze, znalosti a kvalitní úrodu potravin... skrze fyzické činy a různá opatření. Poctivě vzít svou fyzickou existenci do vlastní zodpovědnosti. A přesně k tomu je určen předchozí kurz 5 Kroků k Soběstačnosti (28.9.2024 v Praze, ještě jsou volná místa)

2) VNITŘNÍ VERZE - Druhým aspektem je vnitřní tvorba. Udělat si jasno v tom, jakou realitu si vytváříme svými pocity, myšlenkami, strachy a přesvědčeními. V jakékoliv době můžete prosperovat a mít se dobře. Nechte si nadělit do života co nejlepší podmínky, nejlepší verzi reality. A někdy není reálné se k tomu dopachtit skrze současný stav věcí. Odpracovat, naspořit... Potřebuje to prostě "vyšší" přístup. Urychlovač. Efektivnější tvoření.
K tomu je tento jednodenní kurz Hojnost a radost se tvoří zevnitř - bude 26.10.2024 v Praze.

Doporučuji jít na obě akce, podpoří se, ale jsou zároveň na sobě nezávislé.

Vnitřní tvorba je dokonce ta hlavní, protože ta vnější vždy dopadne 100% podle ní.
Když dva lidé dělají to samé, nikdy to nebude to samé. Výsledek určí to, co se jim celé dny honilo v hlavě. Čemu věří, co slyšeli od rodičů, jak byli vychováni, jak zvládli své strachy a zda už zapracovali na svých přesvědčeních. Tvoříme si vše zevnitř ven. Pokud je někdo nastavený uvnitř na chudobu a na roli oběti, pak hojnost, bezpečí, úplné sebevědomí a radost prostě nikdy vnější činností nedosáhne - dokud si nepřenastaví vnitřní navigaci. To je vesmírný zákon, který můžete pozorovat všude kolem sebe i sami na sobě. Je to až do očí bijící, jak se někdo honí jak blázen v placeném zaměstnání či podnikání a peníze pořád nemá a někdo jiný úplně v pohodě a s prstem v nose má miliony a vše, na co pomyslí, se daří. Přesto to málokdo chce vidět pravdivě. Snazší je zůstat v oběti, úspěšné tvůrce pomluvit a nazývat to nespravedlností. Tudy ale cesta radostné osobní evoluce nevede.

Zní to moc nekompromisně?
Změnou můžete získat hodně. Stagnací a nerozhodností můžete ztratit celý život.
Chápete to? Jde vám o život! Každý den, který prožijete - to už je ono. To už je ten život.

Rozhodl jsem se s těmito dvěma zásadními kurzy jít pořádně do hloubky
a na povrchnosti prostě není čas.

Není to žádné "sluníčkaření", ani přemalovávání hovínka na růžovo.
Nebudeme se tvářit, že je vše úžasné, když není.
Je to poctivá, občas i náročná a intenzivní práce na svém životě.
Nakonec budete zářit jako sluníčka, ale opravdově! 🙂

Chcete-li naplno žít a vnímat, nějaká forma této vnitřní práce je nezbytná.

Mám chuť otevírat občas tohle téma a podpořit vás, kdo máte zájem se na své cestě inspirovat a motivovat a mílovými kroky posouvat. Byl bych nerad, kdyby se přihlásil někdo, kdo se na mém kurzíku hodlá nudit a ve svém životě nebo přístupu k životu nic nezměnit :-).

Míříme k soběstačnosti.

Jak se mění vnitřní nastavení?

Dnes existuje záplava metod, terapií a přístupů. Osobní rozvoj, práce na sobě. Dle mého názoru je to všechno platné, každý člověk se vyvíjí postupně, je jinak probuzený (či spící), potřebuje se k sobě dostávat jinými metodami. Jenže je toho hrozně moc a když se z toho stane hobby a životní styl, dá se celý život strávit tisíci kurzy a metodami a esoterickými praktikami. Ale život se moc nezmění. Přitom to vše vede, v ideálním případě, k jednomu a tomu samému principu, ke stejnému cíli. Proto volím přístup poměrně jednoduchý a nekompromisní, aby to mohlo jít přímo k jádru co nejrychleji. Probíhá to často v několika etapách:

1) Přiznat si, že mám problém.

 Přiznat si, že si tvořím realitu, kterou vlastně tvořit nechci. A nevím jak to změnit, mám strach, něco mne brzdí, vytvářím chaos, neříkám lidem pravdu, hraju se sebou i s okolím nějakou hru, zažívám marnost, frustraci, hněv... cokoliv z toho. Přiznat si, že toužím po změně a tu touhu si opravdu dovolit, i za cenu rozpadu mé současné reality. To je nutný první krok. Pokud tento krok nechci udělat, nic na tomto světě mi nepomůže. Staré koleje nejdříve musíme chtít opustit, jinak za nás výhybku přehodí až nemoc nebo smrt. NA KURZ SE HLAŠTE JEN POKUD CÍTÍTE, ŽE BYSTE RÁDI DOBROVOLNĚ ZMĚNILI V JEDNÉ ČI VÍCE OBLASTECH SVŮJ AKTUÁLNÍ SMĚR.

2) Přestat lpět na současných vazbách.

Jestli lpím na své práci, která mne nebaví, pokud lpím na vztahu, který mne nenaplňuje, jestli řeším, co si řeknou ostatní, když se stanu někým jiným... pak brzdím změnu. Mám vytvořené své ego (ochrannou bublinu v mysli), jež mi říká, kdo jsem - a mám tendenci na této fikci lpět. Je to má "jistota". Změnit svůj život k lepšímu znamená nelpět vůbec na ničem. Nebát se ztráty. Stát se klidně někým novým, více v pravdě sám se sebou. Když do života vpustím víc světla své duše, dějí se zázraky. Těm kolem, kdo stagnují a preferují "smrádek ale teplíčko", se to zaručeně nebude líbit. A mně to musí být jedno. Tady platí základní pravidlo "Nemohu přijít o nic, aniž by přišlo něco ještě lepšího". Přijdu o polomrtvé vztahy a o stereotypní vizi sebe sama. Díky tomu se udělá místo na nová přátelství, svěží vítr do plachet, inspiraci, tvůrčí, vzrušující a smysluplné osobní i pracovní vztahy, které obohatí svou špetkou celé lidstvo. O jednoho zombie méně, o jednoho vědomého živého člověka s otevřeným srdcem více. A to se počítá!

Vaše síla čeká!

3) Dostat se do své síly si musíme ustát.

Hlavně sami před sebou. Málokdo je dnes ve své síle. Žijeme ve společnosti, která cíleně vyrábí oslabené poslušné a bojácné otroky. Školy jsou tu hlavně od toho. Je to formátovací zařízení. Snažit se uspokojit každého učitele, rodiče, autoritu, poslušně plnit příkazy, neustále být někým hodnocen a známkován a psychologicky trestán, nemyslet vlastní hlavou, přeříkávat cizí výmysly, vydržet poslušně každý den od rána do odpoledne ve vězení, nemít vlastní vůli a načasování, sklouznout k drogám, snažit se zapadat do kolektivu dětí, které také zažívají všemožné tlaky a programování a blbnou z toho... Ano, kopie toho nás pak má čekat zbytek dospělého života. Krásná vyhlídka. Je to takové malé pozemské peklíčko plné nevědomosti a programů, které se následně promítá do naší osobní slabosti v dospělém životě. Jsme malé děti v dospělých tělech, plní nenaplněných emočních požadavků. Nemáme osobní sílu a moc. Necháme si líbit všemožná nařízení, daně, nadřízené, nesmyslná pracovní místa, prodáváme své životy a své sny zatraceně lacino. Dostat se do své pravé životní síly znamená, že všechno tohle se v naší osobní realitě zhroutí, zkompostuje. Vyléčíme své vnitřní zraněné dítě, dospějeme, vnitřně zesílíme. Už nebude možné nikde panáčkovat, nikde se klanět, případně usmívat se, když bychom chtěli křičet. Uděláme si jasné hranice, ucítíme svou sebeúctu, sebelásku, narovnáme se a přestaneme dělat kompromisy. A kupodivu, svět kolem se tomu přizpůsobí! Někdo nás občas pomluví, ale zmizí nám z cesty. Jsme pak mnohem víc v klidu a bezpečí, než kdy předtím. Člověk ve své síle je nejvíc. Sám si určuje, jak naloží se svým časem a energií.

4) Napojení se na vyšší část svého Já - to je to řešení!

Když máme v předchozích bodech jasno, přichází to hlavní. To co nám to umožní zrealizovat. To jediné, o čem to celé je. Napojení se na vyšší část svého Já. To nám nikde ve škole neřekli, v kostele nám to neřeknou, na úřadě nám to neřeknou. Jsme božství chodící po zemi! Nepotřebujeme prostředníky, instituce, kazatele, zaměstnání... dalo by se říci, že ty pečlivě vybudované "kulisy" úpěnlivě potřebují nás, ne my je. Každý z nás, inkarnovaný tady na zemi do fyzického těla, má stále svou obrovskou, světelnou, nesmrtelnou a všemocnou nefyzickou část. Její nejbližší části můžeme říkat duše. Je to světelná část nás, která je prostředníkem mezi naší osobností a božstvím. Umožňuje nám přístup, dokud nejsme vnitřně zralí, propojit se s tím vším ještě vyšším přímo. Ještě výše je totiž naše Božské Já, součást oceánu všeho božství, které tvoří každé stéblo a každého živočicha v tomto světě a jiných světech. Na názvech nezáleží. Není to žádné náboženství, žádná víra, nikdo nic neřídí. Je to jen o vás a vaší vnitřní síle. Váš osobní proces stávání se opravdovým člověkem. Nikoho k tomu nepotřebujete. I tento kurz vás má jen nakopnout, napojit a vy si se svým životem dál děláte, co chcete. Nic netřeba následovat, nikoho uctívat, ničemu se klanět. Vědomí lidé ve své síle jsou přirozeně pokorní a respektující k veškerému životu. Jde o to, že máme svobodnou vůli se tady na Zemi na tuto svou světelnou všemocnou část nenapojit (mnohdy se o ní ani nedozvědět) a prožít životy řízené jen svou myslí a programy z dětství. To je dost takové beznadějné a omezené. Ale máme i svobodnou vůli se na svou vyšší část napojit! A to je potom jízda!

5) Vyléčení svého nitra vlastním světlem a láskou.

Svým Božským Já postupně přepíšeme své hluboké dětské programy. Pustíme světlo tam, kde bylo šero a temno.
Pouhým pochopením, uvědoměním si svých programů a svých přesvědčení, se nic moc nezmění. Je to důležitý krok k probouzení se, bez toho to nejde, ale nemá to skoro žádný přímý efekt v praxi. Můžeme se o tom bavit  celé týdny, dá se to probírat na drahých terapiích s psychologem. Ale pak přijdete domů a budete zase rychle ve starých kolejích. Pozemská mysl prostě nemá moc a nástroje to hlubinně přepsat. Stejně jako počítač sám v sobě nemůže měnit software, který ho pohání. Naše vyšší světelná božská část je ale nad tím vším a tyhle nástroje má! Může je však použít a přepsat naše nitro pouze v případě, že o to sami požádáme. Když se dostaneme do bodu, že se s ní propojíme vědomě. Na to naše duše trpělivě čeká, dá-li se to tak nazvat. Tato vyšší část nás každou vteřinou tvoří, jinak bychom nežili. Nebo snad svou myslí řešíte tlukot svého srdce, obnovu buněk, krevní destičky, vytváření dítěte v těle matky, všechny ty chemické procesy v každém kousku sebe...? Ne. Dělají to nějaké hloupé elektrony, které se v nás prostě nějak náhodně motají, když už se tou pokus-omyl evolucí kdysi vyhrabaly z moře? Ne. To vše se řeší vyšším vědomím v nás. Božským napojením v nás. Vrabec na střeše má své napojení také, jinak by ze střechy spadl jako hromádka mrtvého peří. Tvoří nás láska, božská energie. Aktuální (zastaralá) věda vám možná vysvětlí něco jiného, ale opravdu moderní věda, ta kvantová, zahrnující duchovní aspekt vesmíru, už přišla na to, že tato naše realita je velmi tvárná a velmi iluzorní. Všechno je jinak, než nás ve formátovacích školách učili. Můžeme léčit své tělo, můžeme v sobě přepisovat cokoliv chceme, můžeme v podstatě cokoliv, v co uvěříme, že je možné. Jediné, co nás kdy brzdí, je naše mysl řízená starými programy. Moc, kterou nad svým životem můžeme získat, je až neuvěřitelná. Nikdo z nás zatím pořádně ani netuší, co všechno můžeme... Pořád je to jen začátek.

Důkladný celodenní kurz v Praze

Hojnost a radost
se tvoří zevnitř ven

Ještě nemáte a nežijete svou vysněnou realitu?
Hojnost by mohla být větší a snadněji?
Opravdu kráčíte správným směrem?
Nesabotuje vás "vaše hlava"?
Brzdí vás nějaké strachy?
Chcete od života víc?
Pojďme se na to podívat a rovnou to změnit!

Kurz pro každého člověka, jenž nechce marnit roky života, ale jít za svými sny přímo, rychle a efektivně!
Není to "běžný" kurz. Je jen pro odhodlané. Musíte chtít změnu, toužit po ní, být ochotní jít do sebe a pustit tam víc světla od své duše. Budeme i meditovat, prodýchávat, odkrývat hluboká nastavení.
Bude to mít trvalé následky - víc hojnosti a radosti. Tak si to radši dobře rozmyslete...

Lektor:  Jaroslav Svoboda
Místo konání: Vindyšova továrna, Na Betonce 114/2, Praha 5 - Radotín

 Sobota 26.10. 2024, začátek 9:00, konec 19:00.
Hodinová pauza na oběd, kratší občerstvovací pauzy v průběhu.

Toto místo není zrovna tichý meditační chrám, jsou tam slyšet ruchy z okolí.
Beru to jako výhodu - umět se napojovat na svou sílu v reálném světě, za chodu všedních dní.

Volná místa jsou, dokud je zde níže modré tlačítko pro objednání. Pak ho odstraním

Organizační info a pravidla:

⇒   1 přihlášená osoba = 1 místo. Přijďte bez dětí, dalších osob, divokých a domácích zvířat.

⇒  platba je vratná do 30.9.2024. Od té doby až do konání kurzu je nevratná, můžete poslat náhradníka.

⇒  přihlášeným zašlu info včas znovu mailem před akcí.

⇒  přineste si hrníček, budu pro vás mít vodu ze studánky a bylinkový čaj (zdarma).

⇒  obědvat je možno v místní restauraci, ale nezvládnou během hodiny všechny.
Kdo můžete, přineste si oběd a svačinu s sebou a máte klid. V rámci vnitřního naladění to může být lepší volba.

⇒  vážím si vašeho času i pozornosti, kterou se chystáte s nadšením této akci věnovat.
Dostanete vychytaná skripta, kde nejdůležitější věci budete mít sepsané.
To ušetří čas s psaním poznámek, můžete se jen plně soustředit na své nitro.

Cena:  2.222 Kč vč. DPH / odhodlaná osoba

Světlo duše!

Vím, že se někdo zeptá... Další opakování, například v Brně, zatím nemám naplánované, uvidíme.
Pokud se najde dost odvážných bytostí nyní pro Prahu, dám časem šanci i Brnu :-).
Pokud máte tip na nějaký pěkný větší sál k pronájmu ve svém větším městě, napište mi.

Vícedenní a terapeutické kurzy tohoto typu s nořením se do vzorců a traumat jednotlivců už dělat neplánuji. Věnoval jsem se takovým kurzům intenzivně 7 let a tato bohulibá, leč velmi náročná etapa, je pro mne ukončená. Předávám štafetu dalším. Nabízím pouze tuto odlehčenou a silně světelnou jednodenní formu.

Pokud někdo máte chuť dozvědět se více o mé cestě životem,
jak jsem dozrával postupně k různým etapám,
abyste možná měli větší důvěru v mé vedení a "kvalifikaci",
pak takový malý román je k dispoziciMůj osobní příběh.